Coca-Cola Beverages Africa selecteert Replenishment+® van Demand Driven Technologies om de planning en realisatie van de toeleveringsketen te verbeteren

Oplossing verbetert het aantal bestellingen terwijl het de voorraadniveaus vermindert en de doorlooptijden verkort

MIAMI--()--Demand Driven Technologies (DD Tech), de toonaangevende leverancier van vraaggestuurde MRP compliant supply chain-oplossingen, kondigde vandaag de ondertekening aan van een bedrijfssoftwareovereenkomst met Coca-Cola Beverages Africa (CCBA) voor de implementatie van hun Replenishment+® supply chain-technologie in 26 productiefaciliteiten en 20 distributiecentra in 10 landen in subsaharaans Afrika. De aankondiging werd gedaan op de DD Tech’s America’s User Conference in Miami, Florida.

“We zijn verheugd om samen te werken met CCBA die Replenishment+® heeft uitgekozen om hun vraaggestuurde MRP uitrol te ondersteunen via een netwerk van productie- en distributiefaciliteiten in Afrika,” zegt Erik Bush, CEO van Demand Driven Technologies.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Brad Mitchler
bmitchler@demanddriventech.com

Contacts

Brad Mitchler
bmitchler@demanddriventech.com