OnePlus selecteert drivers Knowles Balanced Armature voor nieuwe, eersteklas geluidshoofdtelefoons met gebalanceerde armaturen

OnePlus Bullets Wireless 2 combineert een dynamische luidspreker voor een warme, volle bas en twee gebalanceerde ankerdrivers voor uitzonderlijk heldere zang en hoge tonen

OnePlus Bullets Wireless 2 headphones feature a dynamic speaker for warm, full bass and two balanced armature drivers from Knowles for exceptionally clear vocals and treble. (Photo: Business Wire)

ITASCA, Ill.--()--OnePlus, een wereldwijd opererend bedrijf op het gebied van mobiele technologie dat prachtig ontworpen apparaten maakt met hoogwaardige bouwkwaliteit en hoogwaardige hardware, en Knowles Corporation (NYSE: KN), een marktleider en wereldwijde leverancier van geavanceerde micro-akoestische, audio- en precisieapparaatoplossingen, kondigden vandaag de introductie aan van een nieuwe, premium draadloze hoofdtelefoon met drie drivers voor een rijke, hoogwaardige geluidservaring. De OnePlus Bullets Wireless 2 bestaat uit een dynamische luidspreker voor een warme, volle bas en twee op maat gemaakte Knowles gebalanceerde armatuurdrivers voor uitzonderlijk heldere zang en hoge tonen en is een ideale aanvulling voor OnePlus’ lijn van populaire mobiele telefoons of andere audiobronnen met Bluetooth™-aansluiting.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mike Knapp
Knowles Investor Relations
630-238-5236
Mike.Knapp@Knowles.com

Contacts

Mike Knapp
Knowles Investor Relations
630-238-5236
Mike.Knapp@Knowles.com