Valence adviseert Arkema bij de overname van ArrMaz van Golden Gate

NEW YORK--()--De Valence Group heeft Arkema S.A. geadviseerd bij de overname van ArrMaz Products LP van Golden Gate Capital voor 570 miljoen dollar. ArrMaz, met hoofdkwartier in Mulberry, FL, is een wereldwijde leider in gespecialiseerde oppervlakte-actieve stoffen voor gewasvoeding, mijnbouw en infrastructuur. Het bedrijf genereert ca. 290 miljoen dollar aan inkomsten met een EBITDA-marge van 18%.

Over Arkema

Golden Gate Capital is een in San Francisco gevestigde participatiemaatschappij met meer dan 15 miljard dollar aan kapitaal onder beheer. De opdrachtgevers van Golden Gate Capital hebben een lange en succesvolle geschiedenis van investeringen in een breed scala aan industrie├źn en transactievormen, waaronder startende particulieren, bedrijfsdesinvesteringen en herkapitalisaties, alsmede investeringen in schulden en openbare aandelen. Opmerkelijke investeringen gefinancierd door Golden Gate Capital zijn onder andere Active Minerals, U.S. Silica, EP Minerals, ANGUS, Cole-Parmer en Vantage Elevator Solutions.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

The Valence Group
Paul Lakind, 212-847-7339
plakind@valencegroup.com

Contacts

The Valence Group
Paul Lakind, 212-847-7339
plakind@valencegroup.com