Sintavia opent geavanceerde productiefaciliteit van ruim 51.000 vierkante meter

Productiefaciliteit voor onderdelen voor de lucht- en ruimtevaartindustrie is in gebruik genomen

Sintavia’s grand opening was attended by over 150 customers and industry partners on May 9th, 2019. From left to right, Mayor Josh Levy, City of Hollywood; Mr. Masaki Nakajima, CEO and President of Sumitomo Corporation of Americas; Brian Neff, Sintavia’s Founder, CEO, and Co-Owner; Jana Neff, Sintavia’s Co-Owner; Mr. Toyoyuki Sato, Corporate Officer of Taiyo Nippon Sanso Corporation; and Dr. Wazir Ishmael, City Manager of Hollywood, Florida. (Photo: Business Wire)

HOLLYWOOD, Fla.--()--Sintavia, LLC, de toonaangevende eersterangs metaaladditievenfabrikant voor de lucht- en ruimtevaart- en defensie-industrie, heeft de deuren van zijn nieuwe geavanceerde productiefaciliteit van ruim 51.000 vierkante meter, gevestigd in Hollywood, Florida, officieel geopend. De nieuwe fabriek, die ook als hoofdkwartier van het bedrijf dient, vierde zijn het grote openen op 9 mei tijdens een event met meer dan 150 klanten, sectorpartners en overheidsambtenaren.

“Deze nieuwe faciliteit is de eerste in zijn soort in Noord-Amerika die AM-productie op grote schaal aanbiedt in combinatie met een robuust kwaliteitsmanagementsysteem voor de lucht- en ruimtevaart”, aldus Brian Neff, voorzitter en Chief Executive Officer van Sintavia.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Carolyn Allan, +1 954.474.7800
Director of Marketing & Strategic Sales

Contacts

Carolyn Allan, +1 954.474.7800
Director of Marketing & Strategic Sales