SpeeDx krijgt toestemming voor PlexPCR respiratoire virus test

De sterk gemultiplexte test biedt workflowvoordelen tijdens de piek van het griepseizoen

The test PlexPCR(R) RespiVirus test utilises market-leading technology to detect 11 viral respiratory-illness causing pathogens and allows laboratories to process more samples in an 8-hour shift compared to standard in-house test methods. (Photo: Business Wire)

SYDNEY--()--SpeeDx Pty. Ltd. kondigde vandaag de goedkeuring aan van de PlexPCR® RespiVirus* test door de Australian Therapeutic Goods Administration (TGA). De test maakt gebruik van de toonaangevende PlexPCR® -technologie om 11 virale respiratorische aandoeningen die tot ziekten uitgroeien te detecteren en stelt laboratoria in staat om meer monsters te verwerken in een tijdsbestek van acht uur in vergelijking met standaard interne testmethoden. De respiratoire virus test omvat geautomatiseerde rapportagesoftware om de productiviteit van het laboratorium verder te verbeteren en de rapportageprocessen te versnellen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Madeline O’Donoghue
SpeeDx Global Marketing Manager
madelineo@speedx.com.au
+61 406 582 808

Contacts

Madeline O’Donoghue
SpeeDx Global Marketing Manager
madelineo@speedx.com.au
+61 406 582 808