Savi Technology kondigt de eerste echte wereldwijde sensor aan die ontworpen is om blinde vlekken in transport te elimineren

Kosteneffectief industrieel IoT-apparaat beschermt miljarden in wereldwijde multi-modale zendingen

ALEXANDRIA, Va.--()--Savi®, een innovator op het gebied van analyse-oplossingen voor big data/machine learning, software voor supply chain management en sensortechnologie, kondigt vandaag de nieuwste toevoeging aan het huidige sensorenpakket aan. Savi Locate™ voor wereldwijde multimodale zendingen is de eerste sensor die gebouwd is om te werken op alle beschikbare 4G-, 3G- en 2G-geluidsnetwerken om ervoor te zorgen dat verzenders wereldwijd live, streaming zicht hebben op goederen die onderweg zijn. In combinatie met de Savi Visibility™ software, zullen verzenders beschikken over de meest recente gegevens die nodig zijn om het risico en de kosten van vertraagde of verloren zendingen te beperken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Robin Bectel
REQ for Savi Technology
+1 703.287.7827
Savi@req.co

Contacts

Robin Bectel
REQ for Savi Technology
+1 703.287.7827
Savi@req.co