De eerste gebarentaaltool voor stemassistenten / Duitse jeugdvereniging van slechthorenden en MRM//McCann lanceert SIGNS

SIGNS, the first smart voice assistant solution for people with hearing loss (Photo: Business Wire)

FRANKFURT AM MAIN, Duitsland--()--De Duitse jeugdvereniging van mensen met gehoorstoornissen en MRM//McCann Frankfurt lanceren SIGNS, de eerste intelligente stemassistent- oplossing voor mensen met gehoorschade. SIGNS is een hulpmiddel dat gebarentaal herkent en vertaalt en vervolgens rechtstreeks communiceert met een geselecteerde stemassistent (Amazon Alexa, Google Assistant of Microsoft Cortana). In een wereld waarin spraakcommando's voor het aanzetten van het licht of het vragen om de laatste weerupdate steeds belangrijker worden, zorgt SIGNS met het beschikbaar maken van het gebruik van spraakcommando's voor integratie van slechthorenden in het digitale tijdperk, aangezien wereldwijd ongeveer 466 miljoen mensen last hebben van gehoorproblemen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jérôme Cholet
McCANN Worldgroup Germany
pr@mccannworldgroup.de

Contacts

Jérôme Cholet
McCANN Worldgroup Germany
pr@mccannworldgroup.de