AerSale werkt samen met Universal Avionics aan de ontwikkeling van STC voor ClearVisionTM Enhanced Flight Vision System op Airbus 320 Aircraft

AerSale Partnering with Universal Avionics to Develop STC for ClearVision Enhanced Flight Vision System on Airbus 320 Aircraft. (Photo: Business Wire)

CORAL GABLES, Fla.--()--AerSale®, een wereldwijde leverancier van mid-life vliegtuigen, motoren, gebruikt onderhoudsmateriaal en onderhouds-, reparatie- en revisiediensten (MRO), kondigt vandaag aan dat het een samenwerking aangaat met Universal Avionics voor de ontwikkeling van een Supplemental Type Certificate (STC) voor het ClearVision Enhanced Flight Vision System (EFVS) op Airbus 320 vliegtuigen. De FAA-certificering voor de retrofit-upgrade wordt tegen het einde van het eerste kwartaal van 2020 verwacht, waarbij de validering door de Chinese burgerluchtvaartadministratie (CAAC) en het Europees Agentschap voor de veiligheid van de luchtvaart (EASA) onmiddellijk volgen. AerSale zal ook de ClearVision-installatie verzorgen.

Contacts

Lyndelle Nieuwkerk
(305) 764-3200
media.relations@aersale.com

Contacts

Lyndelle Nieuwkerk
(305) 764-3200
media.relations@aersale.com