ECBC-debuteert in Japan: Sumitomo Mitsui Banking Corporation Sluit zich aan bij de Raad

BRUSSELS--()--De European Covered Bond Council (ECBC) is verheugd te kunnen aankondigen dat Sumitomo Mitsui Banking Corporation, het nieuwste lid van de Raad is geworden, en het eerste Japanse lid. Dienovereenkomstig vertegenwoordigt de ECBC nu 121 leden uit meer dan 30 actieve rechtsgebieden voor gedekte obligaties over de hele wereld.

Deze belangrijke mijlpaal is het hoogtepunt van de intensieve en constructieve dialoog die de ECBC de afgelopen jaren met betrekking tot gedekte obligaties over de hele wereld heeft bevorderd. De ECBC heeft het potentieel van deze activaklasse op de Aziatische markt al lang onderkend en de aankondiging van vandaag onderstreept het belang van een eerste actieve emittent in Japan, die de weg vrijmaakt voor de verdere ontwikkeling van de markt voor gedekte obligaties in Japan en andere Aziatische landen, naar het voorbeeld van Zuid-Korea en Singapore.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Luca Bertalot
Secretary General
Tel: +32 2 285 40 35
lbertalot@hypo.org

Contacts

Luca Bertalot
Secretary General
Tel: +32 2 285 40 35
lbertalot@hypo.org