Bryan, Garnier & Co zet aanzienlijke overstap naar de Noordse landen met de overname van Beringer Finance

Bryan, Garnier & Co gaat samen met de Scandinavische investeringsbank Beringer Finance, waardoor de leidende positie van het bedrijf in het Europese banklandschap verder wordt versterkt.

  • De groep breidt zijn Europese aanwezigheid uit met de toevoeging van kantoren in Stockholm, Oslo en Reykjavik. Bryan, Garnier & Co voegt ook het huidige Beringer Finance Palo Alto-kantoor toe aan de bestaande Amerikaanse aanwezigheid in NYC.
  • CEO Adalsteinn Johannsson zal zich bij Bryan, Garnier & Co voegen als Partner gericht op internationale fusies en overnames, met Beringer's Tor Berthelius als Partner om de Noordse operaties te leiden.
  • De combinatie versterkt de groep met 31 professionals die zich richten op technologie, IT-services en Fintech.
  • Beringer heeft in de afgelopen 10 jaar alleen al meer dan 140 fusies en overnames, ECM- en private plaatsingen verricht en profiteert van een leidende positie op de Noordse markten.
  • De combinatie biedt het bedrijf een stevige basis om zijn leidende Europese Life-Sciences-praktijk in de Scandinavische landen uit te breiden.

LONDEN & PARIJS & MÜNCHEN--()--Vandaag hebben Bryan, Garnier & Co de overname van Beringer Finance en de uitbreiding van het partnerschap aangekondigd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Press contact: Profile!
Caroline MATUSZEWSKI - Leslie BOUTIN- SOSSAH
+ 33 1 56 26 72 32 – 33
cmatuszewski@agence-profile.com
lboutin@agence-profile.com

Contacts

Press contact: Profile!
Caroline MATUSZEWSKI - Leslie BOUTIN- SOSSAH
+ 33 1 56 26 72 32 – 33
cmatuszewski@agence-profile.com
lboutin@agence-profile.com