Nieuwe studie onderzoekt de normatieve waarden voor cerebrale zuurstofvoorziening met behulp van Masimo O3® Regionale Oximetrie

Masimo Root® with O3® Regional Oximetry and Next Generation SedLine® Brain Function Monitoring (Graphic: Business Wire)

NEUCHATEL, Zwitserland--()--Masimo (NASDAQ: MASI) kondigde vandaag de resultaten aan van een studie, onlangs gepubliceerd in Anesthesia and Intensive Care, waarin onderzoekers van het Austin Hospital in Melbourne, Australië, probeerden de cerebrale zuurstofvoorziening te meten van een grote groep gezonde vrijwilligers, gebruikmakend van de regionale Oximetrie van Masimo O3®, om een normaal waardenscala vast te stellen en de relatie tussen hersenoxydynamische zuurstofvoorziening en andere lichamelijke en hemodynamische karakteristieken te onderzoeken1. O3 gebruikt near-infrared spectroscopy (NIRS) om de cerebrale oxygenatie te monitoren in situaties waarin perifere pulsoxymetrie alleen mogelijk geen volledige indicatie is voor de zuurstof in de hersenen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Masimo
Evan Lamb
949-396-3376
elamb@masimo.com

Contacts

Masimo
Evan Lamb
949-396-3376
elamb@masimo.com