Keio Plaza Hotel organiseert “Hina-matsuri” (‘het meisjespoppenfestival’), met 6,800 prachtige hangende kunstornamenten en een theeceremoniecultuur

About 6,800 hanging decorative art ornaments meticulously hand stitched from cloth of old silk kimono and traditional wooden dolls including the Emperor and Empress, ladies in waiting, and musicians will be displayed in the Hotel main lobby to celebrate the Girls' Doll Festival. (Photo: Business Wire)

TOKYO--()--Keio Plaza Hotel Tokyo (KPH), een van Japans’ meest prestigieuze internationale hotels in Shinjuku, Tokio, organiseert een evenement met de titel “Hina-matsuri through Tea Ceremony Culture and Hanging Art”. Het moet gasten helpen het Japanse culturele evenement dat bekendstaat als het ‘meisjespoppenfestival’ – ook wel “Hina-matsuri” – en loopt van 1 februari (vrijdag) tot 28 maart (donderdag) 2019. Op het evenement worden prachtige hangende kunstversieringen weergegeven in de lobby en speciale menu-items geserveerd in de restaurants. Naast het tentoonstellen van ongeveer 6,800 prachtige en sierlijke handgemaakte poppen en andere traditionele decoraties, zal het hotel ook verschillende traditionele en historische kunstitems tonen die worden gebruikt in de traditionele Japanse theeceremonie. Die waren lange tijd onderdeel van de culturele opvoeding van Japanse vrouwen uit de Meiji-periode (1868 tot 1912).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Keiko Kawashima, +81-3-5322-8010
Public Relations Manager
keiko-kawashima@keioplaza.co.jp

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Keiko Kawashima, +81-3-5322-8010
Public Relations Manager
keiko-kawashima@keioplaza.co.jp