President van het Europees Parlement prijst het tolerantie-model van de Verenigde Arabische Emiraten, de rol als voorstander van internationale stabiliteit en veiligheid

His Excellency Antonio Tajani, President of the European Parliament, and Her Excellency Dr Amal Al Qubaisi, Speaker of the UAE Federal National Council (FNC) (Photo: AETOSWire)

BRUSSEL--()--Zijne excellentie Antonio Tajani, voorzitter van het Europees Parlement, benadrukte het belang van gezamenlijke inspanningen om de veiligheid en stabiliteit in het Midden-Oosten te verzekeren. Dat deed hij tijdens een ontmoeting met Hare excellentie Dr. Amal Al Qubaisi, voorzitter van de federale federale federale overheid van de VAE Raad (FNC), op 9 januari op het hoofdkantoor van het Europees Parlement in Brussel.

Hij prees de relatie tussen de VAE en de EU en prees zijn excuus Antonio Tajani met de benadering van de VAE om tolerantie te bevorderen en vrouwen en jongeren mondiger te maken. Ook waardeerde hij de verklaring van de VAE van 2019 als het Jaar van de Verdraagzaamheid. Hij benadrukte ook de rol van FNC bij het stimuleren van internationale parlementaire inspanningen om terrorisme en extremisme tegen te gaan.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Federal National Council, United Arab Emirates:
Mohammed Al-Sawafi, +971506183874
m.alsawwafi@almajles.gov.ae
Twitter: @FNC_UAE

Contacts

Federal National Council, United Arab Emirates:
Mohammed Al-Sawafi, +971506183874
m.alsawwafi@almajles.gov.ae
Twitter: @FNC_UAE