ZeroChaos byter namn till Workforce Logiq

Det ledande Workforce Management bolagets nya varumärke ska spegla uppdraget att förnya hur organisationer hittar de talanger de behöver för fortsatt tillväxt

ORLANDO, Fla. och STOCKHOLM--()--Det ledande internationella Workforce Management företaget ZeroChaos har bytt namn till Workforce Logiq™, detta för att markera företagets vision att leverera expertis, innovation och förståelse som förnyar hur organisationer hittar den -kompetens de behöver för att växa.

“Namnet ZeroChaos har fungerat väl under de senaste 20 åren,” säger Jim Burke, CEO på Workforce Logiq. “Men i och med att det efterfrågas bättre ledning, resultat och finansiell kontroll av den globala personalstyrkan och konsultförsörjningen, så speglar namnet Workforce Logiq bättre vad vi erbjuder idag — att kombinera mänsklig och artificiell intelligens gör planeringen enklare för HR- och inköpsteam.”

Workforce Logiqs portfölj omfattar programmen Managed Service Provider (MSP), Vendor Management System (VMS) och Recruitment Process Outsourcing (RPO). De erbjuder HR- och inköpsorganisationer information och förståelse för att på ett framgångsrikt sätt hantera den globala personalstyrkan samt förbättra resultaten och förutsättningarna för tillväxt.

Företagets nya tagline, Intelligence at Work™, tillsammans med den nya logotypen skapades för att förtydliga företagets fokus på business intelligence. De AI-drivna innovationerna med avancerade rekryteringsmodeller hjälper kunderna att attrahera, engagera och behålla talanger.

Workforce Logiq grundades 1999 som ZeroChaos. Företaget har idag över 1000 anställda och återfinns i 50 länder. Sedan 2017 är WorkForce Logiq en del av The Carlyle Group.

“Personalen är varje organisations viktigaste tillgång. Att hitta, attrahera och hantera -kompetens är mer avgörande än någonsin för en organisations framgång”, säger Cam Dyer, styrelsemedlem i Workforce Logiq och chef för Carlyle Groups teknik, media och telekomdivision.

Julius Genachowski, styrelsemedlem i Workforce Logiqs styrelse, Managing Director för Carlyle Group och tidigare ordförande i Federal Communications Commission kommenterade på följande vis:: “Baserat på nära tjugo års framgångar så är teamet på Workforce Logiq idag specialister för kunderna och en drivande kraft som verkar för innovation och transformation när det kommer till Workforece Management.”

Läs mer om Workforce Logiq, vår vision , teamet och lösningarna på: www.workforcelogiq.com

Se vår senaste video, “Listening In – An Unexpected Conversation.”

Om Workforce Logiq

Workforce Logiq — det ledande globala företaget inomWorkforce Management — ger organisationer möjlighet att attrahera de talanger de behöver för fortsatt framgång. Workforce Logiq erbjuder kunder i 50 länder specialisthjälp, prisbelönt teknik med lösningar som Managed Service Provider (MSP), Vendor Management System (VMS) och Recruitment Process Outsourcing (RPO). Företaget hjälper sina kunder att hantera och nå bättre resultat och finansiell kontroll gällande sin talangförsörjning. Mer än 1000 av företagets specialister hanterar idag 15 000 leverantörsrelationer och $3 miljarder i omsättning globalt. Workforce Logiqs huvudkontor återfinns i Orlando, Florida medan det europeiska huvudkontoret ligger i Stockholm. Företaget byter formellt namn till Workforce Logiq i januari 2019. För mer information se www.workforcelogiq.com, följ på Twitter @WorkforceLogiq, eller anslut till Workforce Logiq on LinkedIn.

Contacts

Björn Mogensen
Oxenstierna & Partners för Workforce Logiq
bjorn.mogensen@oxp.se
+46 708 184298

Contacts

Björn Mogensen
Oxenstierna & Partners för Workforce Logiq
bjorn.mogensen@oxp.se
+46 708 184298