De eerste geïntegreerde Smart-helm-technologie op de wereldmarkt wordt gepresenteerd op EICMA

De CEO van SKULLY Technologies onthult de FENIX AR Smart-helm voor de Europese markt

MILAAN--()--SKULLY Technologies, ontwerper en producent van wearable-technologie met augmented reality, introduceert 's werelds eerste geïntegreerde smart-helm op de markt tijdens het belangrijkste evenement in de branche, EICMA in Milaan. De SKULLY FENIX AR-motorhelmen waarvan de uitlevering is begonnen, zijn een revolutie voor de ervaringen van rijders met een reeks innovatieve functies.

Ivan en Rafael Contreras, succesvolle meervoudig ondernemende neven, kochten de activa van Skully, Inc., een startup in Silicon Valley die in 2016 stopte met de activiteiten voorafgaand aan het uitvoeren van de product van bestellingen. Ivan bracht een team in van leiders met een grondige expertise in productie en technologie, met de bedrijfsnaam SKULLY Technologies, en ontwierp binnen 18 maanden 's werelds meest intelligente motorhelm opnieuw en begon met de uitlevering ervan.

De FENIX AR biedt motorrijders een unieke, ongeëvenaarde ervaring die meer veiligheid en connectiviteit biedt. Innovatieve functies van de helm zijn onder andere:

  • Heads-up display met zicht naar achteren voor een 360-graden overzicht van de situatie.
  • Spraakopdrachten die navigatie, muziek en oproepen bedienen.
  • OTA-updates (Over-the-air) voor doorlopende verbeteringen door automatische downloads die ervoor zorgen dat rijders zijn uitgerust met de meest geavanceerde mogelijkheden.

WAT: SKULLY Technologies gaat de FENIX AR voor de Europese markt onthullen op de EICMA, 's werelds grootste bijeenkomst van marktleiders in de motorbranche, in Milaan. De onthulling zal de eerste mogelijkheid voor de branche zijn om de eerste volledig geïntegreerde smart-helm-technologie te zien waarvan onlangs de uitlevering is begonnen. Daarnaast spreekt de medeoprichter en CEO van SKULLY Technologies tot de gasten, met de mogelijkheid voor het stellen van vragen na de presentatie.

WANNEER / AGENDA: woensdag 7 november 2018

  • 11:35 uur: Maak kennis met leidinggevenden
  • 11:50 uur: Medeoprichter en CEO van SKULLY Technologies Ivan Contreras onthult FENIX AR, gevolgd door de mogelijkheid voor het stellen van vragen en een moment om foto's te maken

WAAR: EICMA Conference
Rho Fiera Milano
Strada Statale 33 del Sempione, 28, Rho, NW deel van Milaan
Hal 11 Stand I18 @ Torrot / GasGas expositie

Over SKULLY Technologies

SKULLY Technologies ontwerpt en produceert AR-wearable-technologie als onderdeel van de persoonlijke mobiliteitsverbinding. Haar eerste product, 's werelds meest intelligente motorhelm, biedt geavanceerde technologie om een veilige, comfortabele en verbonden rit te bevorderen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Atlanta en het nieuwe bedrijf wordt geleid door een team van deskundigen op het gebied van technologie, transport en motorfietsen, inclusief meerderheidsaandeelhouders Ivan Contreras, oprichter en CEO van Torrot / GasGas-motorfietsmerken, en Rafael Contreras, president van Carbures, producent van koolstofvezel in de ruimtevaart, en minderheidseigenaren Western Technology Investment, een onderneming in risicokapitaal van Silicon Valley, en Daniel Reiner, een investeerder in transporttechnologieën. Bezoek voor meer informatie www.skullytechnologies.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

CONTACTPERSOON OP LOCATIE:
Torrot / GasGas
Joan Rodriguez, +34 662 132 465
jrodriguez@torrot.com
of
OVERIGE CONTACTPERSONEN:
SKULLY Technologies
Diane Maier, +1 770-289-6339
press@skullytechnologies.com
of
The Blueshirt Group voor Muving Ecosystem
Katie North, +1 415-217-4963
katie@blueshirtgroup.com

Contacts

CONTACTPERSOON OP LOCATIE:
Torrot / GasGas
Joan Rodriguez, +34 662 132 465
jrodriguez@torrot.com
of
OVERIGE CONTACTPERSONEN:
SKULLY Technologies
Diane Maier, +1 770-289-6339
press@skullytechnologies.com
of
The Blueshirt Group voor Muving Ecosystem
Katie North, +1 415-217-4963
katie@blueshirtgroup.com