NTT Communications richt NTT Global Data Centres Preparatory Corporation op om datacenteractiviteiten te versterken

Data center investment company service delivery flow (Graphic: Business Wire)

TOKIO--()--NTT Communications Corporation (NTT Com), de ICT-oplossingen en internationale communicatie-activiteiten binnen de NTT Group (TOKYO: 9432), hebben vandaag aangekondigd dat het de NTT Global Data Centers Preparatory Corporation zal oprichten als de eerste stap om een volledige dochteronderneming te maken voor het op een wereldwijde basis beheren van met de bouw van datacenters, assetmanagement en wholesale-diensten voor de NTT-groepsmaatschappijen. Het bedrijf zal inspelen op de snelgroeiende vraag naar datacenters in landen over de hele wereld en de gerelateerde activiteiten met betrekking tot datacenters binnen de groep verder versterken. NTT Com zal het voorbereidende bedrijf tegen het einde van december starten. In de toekomst wordt verwacht dat het beoogde datacenter ‘investeringsbedrijf’ begint met de bouw van datacenters vanaf april 2019.

Het voorbereidende bedrijf zal met name de speciale expertise van de NTT-groep op het gebied van aan datacenter gerelateerd vastgoed en financiën integreren en een nieuwe bedrijfsstructuur voor datacenters creëren voor een snellere besluitvorming en efficiëntere investeringen in de bouw van datacenters.

Aanvankelijk zal de NTT Global Data Centres Preparatory Corporation de basis leggen voor het uniformeren van de wereldwijde investeringen van NTT Com in de bouw en het beheer van datacenters.

Vervolgens zal de beoogde datacenter beleggingsmaatschappij NTT Com in staat stellen om wereldwijd uniforme strategieën en specificaties te ontwikkelen en diensten aan klanten te leveren als de kern van de datacenteractiviteiten van de NTT Group. Het bedrijf zal NTT Com ook in staat stellen haar eigen wereldwijde datacenteractiviteiten te centraliseren om te voldoen aan de eisen van de klanten van NTT Com voor wereldwijde uniforme en gestandaardiseerde diensten.

In de toekomst verwacht NTT Com dat haar investeringen in datacenteractiviteiten zal versnellen, met name in de Verenigde Staten, Europa en APAC (waaronder Japan) door flexibeler in te spelen op de schaal en snelheid van de door klanten verlangde diensten.

 

Over NTT Global Data Centers Preparatory Corporation

• Locatie:

  Tokio

• Kapitaal:

100 miljoen JPY

• Eigendom:

NTT Communications Corporation: 100%

• CEO:

Ryuichi Matsuo
Vice President, Data Centers, Cloud Services
NTT Communications Corporation

• Activiteiten:

Investeringen in de bouw van datacenters, assetmanagement en wholesale-diensten voor de bedrijven van de NTT-groep
 

Over NTT Communications

NTT Communications lost de technologische uitdagingen van de wereld op door bedrijven te helpen complexiteit en risico's in hun ICT-omgevingen te overwinnen met behulp van beheerde IT-infrastructuuroplossingen. Deze oplossingen worden ondersteund door onze wereldwijde infrastructuur, inclusief vooraanstaande, globale tier-1 publieke en private netwerken die meer dan 190 landen/regio's bereiken, en meer dan 400.000 m2 van 's werelds meest geavanceerde datacenterfaciliteiten. Onze globale professionele dienstenteam biedt consultatie en architectuur voor de veerkracht en beveiliging vereist voor uw bedrijfssucces, en onze capaciteiten voor opschalen en globalisering zijn ongeëvenaard. Samen met NTT Data, NTT Security, NTT DOCOMO and Dimension Data, vormen we NTT Group.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie
NTT Communications
Dhr. Hiroshi Seo
Cloud Services
wg-cl@ntt.com

Contacts

Voor meer informatie
NTT Communications
Dhr. Hiroshi Seo
Cloud Services
wg-cl@ntt.com