OP5 is opgenomen in de Gartner 2018 Market Guide for Infrastructure Monitoring Tools.

STOCKHOLM--()--“Leiders op het gebied van infrastructuur en operations (I&O) die belast zijn met de transformatie van IT Operations moeten zich voorbereiden op de uitdagingen van het contextualiseren van gegevens die door IT-infrastructuurmonitoringtools uit zeer modulaire IT-architecturen zijn verkregen door gebruik te maken van AIOps om met de omvang, verscheidenheid en snelheid van gegevens om te gaan”.

OP5, onderdeel van de ITRS Group, en leider op het gebied van infrastructuurmonitoring, is door Gartner opgenomen in twee recente rapporten. Het eerste rapport is Market Guide for IT Infrastructure Monitoring Tools en het tweede rapport is Hype Cycle for IT Performance Analysis, 2018. Beide rapporten bevatten aanbevelingen voor leiders op het gebied van Infrastructuur en Operations bij het evalueren van monitoringtools.

Klik hier om een gratis exemplaar van de Gartner Market Guide for IT Infrastructure Monitoring Tools 2018 te downloaden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jim Greenway, +1 918-992-6520
Marketing Manager OP5
jgreenway@op5.com

Contacts

Jim Greenway, +1 918-992-6520
Marketing Manager OP5
jgreenway@op5.com