Baker Tilly en RGL Forensics kondigen fusie aan

Gecombineerde vennootschap creëert voornaam wereldwijd forensisch accounting kantoor, gespecialiseerd in verzekerings-, juridische en zakelijke klanten

CHICAGO & DENVER--()--Accounting en advieskantoor Baker Tilly Virchow Krause, LLP (Baker Tilly) en RGL Forensics (RGL), een leidend wereldwijd financieel onderzoekskantoor, kondigde de fusie aan van twee kantoor effectief vanaf het einde van het jaar. RGL zal doorgaan met opereren onder de huidige naam terwijl het kantoor door zijn integratiestrategie werkt.

“We zijn enthousiast om samen te gaan werken met RGL om een voornaam wereldwijd forensisch accounting kantoor te creëren,” zegt beherend vennoot Consulting van Baker Tilly, Ethan Bach. “Gedurende meerdere jaren is RGL een gewaardeerd zakelijk adviseur geweest voor grote verzekerings-, juridische en zakelijke klanten en heeft een sterke wereldwijde reputatie in het specialiseren in forensische accountingsdiensten. Door een fusie aan te gaan met RGL, voegen we toe aan een bekende, globale speler zodat de vaardigheden van beide teams worden versterkt om zo klanten wereldwijd te bedienen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

For Baker Tilly Virchow Krause, LLP
Shonne Ehrhardt, 847 962 9879
shonne@boomm.com
or
Baker Tilly Media Relations
press@bakertilly.com

Contacts

For Baker Tilly Virchow Krause, LLP
Shonne Ehrhardt, 847 962 9879
shonne@boomm.com
or
Baker Tilly Media Relations
press@bakertilly.com