A Cushman & Wakefield bejelentette törzsrészvényei első nyilvános forgalombahozatalának lezárását

CHICAGO--()--A Cushman & Wakefield plc (a továbbiakban "Cushman & Wakefield") ma bejelentette, hogy lezárult a nagyközönségnek részvényenként 17,00 USA dollár áron kínált 45000000 darab törzsrészvényének első nyilvános forgalombahozatala. A részvényjegyzők teljes egészében igénybe vették az első nyilvános forgalombahozatal keretében a Cushman & Wakefield által számukra további 6750000 darab Cushman & Wakefield törzsrészvény megvásárlására biztosított opciót. Ennek eredményeként az első nyilvános forgalombahozatal során összesen 51750000 darab részvény került értékesítésre. A részvények a New York-i Értéktőzsdén kerültek jegyzésre és tőzsdei forgalomba (ticker [tőzsdei azonosító] kód: "CWK").

A Cushman & Wakefield ugyanakkor bejelentette, hogy előzetesen lezárult részvényeinek egy további, elsődleges zártkörű kibocsátása is, melynek keretében a Vanke Service (HongKong) Co., Limited által megvásárolt törzsrészvények az összes forgalomban lévő törzsrészvény 4,9%-át teszik ki (az első nyilvános tőzsdei forgalombahozatal során, valamint a részvényjegyzőknek további törzsrészvények vásárlására biztosított opció igénybe vételének eredményeként értékesített részvények figyelembe vételével).

A Cushman & Wakefield tervei szerint a vételre felajánlott törzsrészvényekből befolyó nettó összeget kinnlévő tartozásai csökkentésére fordítja (elsősorban másodhelyi záloghitelének visszafizetésére, továbbá a Cassidy Turley felvásárlásával kapcsolatos halasztott fizetési kötelezettsége még kifizetetlen részének törlesztésére), és a törlesztések után a nettó összegből hátramaradt részt általános vállalati célokra használja fel.

A Morgan Stanley, a J.P. Morgan, a Goldman Sachs & Co. LLC és a UBS Investment Bank együttesen látta el a jegyzést vezető (könyvvezető) szerepet és a kibocsátás jegyzőinek képviselői szerepét. A Barclays Capital Inc., a BofA Merrill Lynch, a Citigroup Global Markets Inc., a Credit Suisse Securities (USA) LLC és a William Blair & Company, L.L.C. szintén együttes könyvvezetőként vett részt a kibocsátásban. A TPG Capital BD, LLC, az HSBC Securities (USA) Inc., a Credit Agricole Securities (USA) Inc., a JMP Securities LLC, a China Renaissance Securities (US) Inc., a Fifth Third Securities, Inc.,az Academy Securities, Inc., a Loop Capital Markets LLC, a Samuel A. Ramirez & Company, Inc., a Siebert Cisneros Shank & Co. L.L.C. és a The Williams Capital Group, L.P. társszervezőként vett részt a kibocsátásban.

A kibocsátás kizárólag írásos részvénykibocsátási tájékoztató kiadása révén történt, amely tájékoztató részét képezi a hatályos regisztrációs nyilatkozatnak. A végleges részvénykibocsátási tájékoztató a következő szervezetektől szerezhető be: Morgan Stanley & Co. LLC, címzett: Prospectus Department, 180 Varick Street, 2nd Floor, New York, NY 10014, J.P. Morgan Securities LLC, címzett: Broadridge Financial Solutions, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, NY 11717, email: prospectus-eq_fi@jpmchase.com, Goldman Sachs & Co. LLC, címzett: Prospectus Department, 200 West Street, New York, NY 10282, telefon: (866) 471-2526 vagy e-mail:prospectus-ny@ny.email.gs.com és UBS Securities LLC, címzett: Prospectus Department, 1285 Avenue of the Americas, New York, NY 10019, telefon: 888-827-7275 vagy e-mail: olprospectusrequest@ubs.com.

A kibocsátandó részvényekre vonatkozó regisztrációs nyilatkozatot az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet 2018. augusztus 1-jén nyilvánította hatályossá. A jelen sajtóközlemény nem minősül a fenti értékpapírokra vonatkozó eladási ajánlatnak, illetve a fenti értékpapírok megvásárlására vonatkozó ajánlatok bekérésének, és ezek az értékpapírok nem kerülnek értékesítésre semmilyen jogrendszerben, amelyben az ilyen ajánlat, értékesítés vagy vásárlásra való felhívás a regisztrációs nyilatkozat hatályba lépését, illetve a kibocsátás jóváhagyását megelőzően jogellenesnek minősül az adott állam vagy jogrendszer értékpapírtörvényei értelmében.(folyt.)

Amit a Cushman & Wakefieldről tudni kell…

A Cushman & Wakefield (NYSE: CWK) vezető globális ingatlanszolgáltató cég, amely kiemelkedő értéket biztosít ügyfelei számára az ingatlantulajdonosok és bérlők elképzeléseinek hatékony megvalósításával. A 48000 alkalmazottat foglalkoztató, 70 országban mintegy 400 irodát működtető Cushman & Wakefield a világ legnagyobb ingatlanszolgáltató cégei közé tartozik. 2017-ben a vállalat bevétele alaptevékenységeinek számító ingatlan-, létesítmény és projektmenedzsment szolgáltatásaiból, lízingből, tőkepiaci ügyletekből, értékbecslési és egyéb szolgáltatásokból 6,9 milliárd USA dollárt tett ki.

Az előremutató állításokkal kapcsolatos óvatosságra intő figyelmeztetés

A jelen sajtóközleményben szereplő bármely olyan megállapítás, amely nem korábbi vagy aktuális tényadatokra vonatkozik, előremutató állításnak minősül. Az előremutató állítások a Cushman & Wakefield jelenlegi várakozásait és a jövőbeli eseményekre vonatkozó előrejelzéseit írják le. Az előremutató állítások ismert és ismeretlen kockázatokat, bizonytalansági tényezőket és egyéb olyan tényezőket foglalnak magukban, amelyek következtében a Cushman & Wakefield tényleges eredményei, teljesítménye vagy elért céljai jelentős mértékben eltérhetnek a cég előremutató állításokban leírt vagy vélelmezett jövőbeli eredményeitől, teljesítményétől vagy elért céljaitól. E kockázatok és bizonytalansági tényezők közül egyes kockázatok és bizonytalansági tényezők ismertetésre kerültek a cég által az S-1 sz. nyomtatványon a az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez (Securities and Exchange Commission) benyújtott regisztrációs nyilatkozat "Risk Factors" (Kockázati tényezők) és "Cautionary Note Regarding Forward-Looking Statements (Az előremutató állításokkal kapcsolatos óvatosságra intő figyelmeztetés) címe alatt. Amennyiben a vonatkozó jogszabályok nem írják elő, a Cushman & Wakefield nem vállal kötelezettséget a jelen dokumentumban szereplő bármely előremutató állításnak a jelen sajtóközlemény kiadásának dátuma után felmerülő események következtében való vagy egyéb okok miatti frissítésére.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Kapcsolat:
Cushman & Wakefield
Brad Kreiger
+1 312 424 8010
Brad.Kreiger@cushwake.com

Contacts

Kapcsolat:
Cushman & Wakefield
Brad Kreiger
+1 312 424 8010
Brad.Kreiger@cushwake.com