Elfogadták a Graminex® LLC által a Serelys premenstruális szindróma és menopauzával kapcsolatos tünetek kezelésére szolgáló pollenkivonat-szabadalmai ellen emelt kifogásokat

DESHLER, Ohio--()--A Graminex® LLC örömmel jelenti be, hogy az Amerikai Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegy Hivatala elutasította a Serelys azon szabadalmi kérelmeit, amelyek a cég pollenkivonatainak a premenstruális szindróma (PMS) és a menopauza egyes tüneteinek kezelésére való alkalmazására vonatkoztak.

A 6,569,471 és 6,669,967 sz. amerikai egyesült államokbeli szabadalmakkal kapcsolatosan folyó eljárások felülvizsgálatával egyidejűleg az Amerikai Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegy Hivatala elutasította mindkét szabadalom összes javallatát. A benyújtott meggyőző bizonyítékok alapján a Hivatal arra a következtetésre jutott, hogy a szolvensextrakcióval előállított GC FEM és PI 82 pollenkivonatok, amelyeknek indikációja a PMS és a női menopauza egyes tüneteinek kezelése, nem szabadalmaztathatók. A 90/014,026 és 90/014,027 felülvizsgálati sorszámú végleges elutasító határozat letölthető a következő címen: USPTO Public PAIR (https://portal.uspto.gov/pair/PublicPair), ahol ugyanakkor megtalálható a szabadalom visszavonásának részletes indoklása és az alátámasztó nyilvános bizonyítékok teljes köre.

A Graminex® LLC az egyetlen gyártója a Non-Solvent Rye Flower Pollen Extract™-nek. Csak a Graminex® Flower Pollen Extract™ nem tartalmaz szolvenseket. A szolvensmaradványok tekintetében lásd "Keep It Clean™" garanciánkat.

Amit a Graminex® LLC-ről tudni kell…

A Graminex® LLC a természetes alapanyagú, szolvensmentes Graminex® Flower Pollen Extract™ vezető gyártója. A Graminex® birtokában és kezelésében mintegy 3400 hektáros mezőgazdasági földterület van Ohio állam észak-keleti részén, ahol a cég a Graminex® által felhasznált aktív összetevők természetes alapanyagait adó növényeket termeszti, és feldolgozza étrendkiegészítők, gyógyszerek, élelmiszerek és bőrápolási termékekek előállításához használatos összetevőkké. A Graminex® klinikailag tesztelt virágporkivonatokat (Flower Pollen Extracts™) forgalmaz, amelyek elsősorban a prosztata és a húgyutak egészségének megőrzésére, a menopauza tüneteinek enyhítésére és bőrápolásra használatosak. A Graminex® által az Amerikai Egyesült Államokban előállított termékeket a cég, illetve forgalmazói, kiskereskedelmi és gyártó partnerei több mint 44 országban, hat kontinensen értékesítik.

További információkért kérjük, forduljon a Graminex® LLC Public Relations osztályához (Colleen E. May, tel.: (419) 278-1023), juttassa el kérdéseit e-mail üzenetben a következő címre: info@graminex.com, vagy látogasson el honlapunkra: www.graminex.com.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Colleen E. May
Public Relations
Graminex L.L.C.
2-300 County Road C
Deshler, Ohio 43516
(419) 278-1023

Contacts

Colleen E. May
Public Relations
Graminex L.L.C.
2-300 County Road C
Deshler, Ohio 43516
(419) 278-1023