Wereldwijde Cryptocurrency Exchange Ruby-x houdt groot openingsevenement

  • Beloningen ter waarde van $10 miljoen worden uitgedeeld, waaronder stacaravans
  • Tijdens de openbare verkoop wordt Ruby Token (RBY) verkocht voor de helft van de prijs!

MAHÉ, Seychellen--()--Ruby-x, een nieuw concept in het handelen van cryptovaluta, dat tegelijkertijd simpele valutatransacties en fondshandelsdiensten verschaft, zal een groot openingsevenement houden met ongeveer $10 miljoen aan prijzen en beloningen, om de lancering van de Ruby-x beta service te vieren.

Ruby Exchange heeft haar belangrijkste openingsevenement aangekondigd, de "Ruby-x Trading Contest." Deze handelswedstrijd zal twee rondes hebben, van 17 augustus tot 14 september. Ruby Exchange brengt momenteel een giveaway evenement met vele prijzen die veel groter en aantrekkelijker zijn dan wat je ooit eerder hebt gehoord - een STACARAVAN. Daarbovenop heeft Ruby-x veel meer prijzen en onderscheidingen klaarliggen voor de winnaars, waaronder een mogelijkheid om een Ruby fonds-crypto manager te worden. De beloningen worden uitgedeeld aan de personen die de grootste winst maken door hun handelsactiviteiten. Daarbij is een groot aantal evenementen gepland voor de gebruikers, en de prijzen hebben een totale waarde van $10 miljoen, waaronder droppings door telegrammen.

https://ruby-x.io/
https://token.ruby-x.io/
https://t.me/rubyexchangetoken
https://medium.com/@rubyex

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ruby-x
Danbi Song, +61 0423249761
Marketer
media@ruby-x.io

Contacts

Ruby-x
Danbi Song, +61 0423249761
Marketer
media@ruby-x.io