Graminex® LLC daagt met succes de patenten van Serelys uit voor het gebruik van pollenextracten bij de behandeling van PMS bij vrouwen en overgangssymptomen

DESHLER, Ohio--()--Graminex® LLC kondigt verheugd aan dat het Amerikaanse octrooibureau de patenten van Serelys heeft afgewezen voor het gebruik van zijn pollenextracten bij de behandeling van PMS- en overgangssymptomen bij vrouwen.

Bij parallelle heronderzoeken tegen de Amerikaanse octrooien 6,569,471 en 6,669,967, verwierp het Amerikaanse octrooibureau onlangs alle claims van beide patenten. Op basis van overweldigend bewijsmateriaal vond het Bureau dat de geclaimde oplosmiddelgeëxtraheerde GC FEM en PI 82 pollenextracten, voor gebruik bij de behandeling van PMS en overgangssymptomen bij vrouwen, niet octrooieerbaar waren. De definitieve afwijzingen zijn te downloaden bij USPTO Public PAIR ( https://portal.uspto.gov/pair/PublicPair ) onder heronderzochte serienummers 90/014,026 en 90/014,027, waar een volledig openbaar verslag van het bewijs en de gedetailleerde verklaring voor het verlies van de dekking van octrooien kan worden gevonden.

Graminex® LLC is de enige producent van Non-Solvent Rye Flower Pollen Extract™. Alleen Graminex® Flower Pollen Extract™ is oplosmiddelvrij. Keep It Clean™, onze garantie tegen oplosmiddelresiduen.

Over Graminex® LLC

Graminex® LLC is de toonaangevende producent van natuurlijke en oplosmiddelvrije Graminex® Flower Pollen Extract™. Graminex® is volle eigenaar van en beheert bijna 3500 hectare aan akkers in het noordwesten van Ohio. De actieve grondstoffen van Graminex® worden verbouwd en voor gebruik verwerkt in de voedingssupplementen, farmaceutische, voedings- en huidverzorgingsindustrieën. Graminex® verkoopt klinisch ondersteunde Flower Pollen Extracts™, met de nadruk op prostaatzorg, urinewegen, menopauzale ondersteuning en huidverzorging. Samenwerkend met haar distributeurs, verkopers en fabrikanten, worden de producten van Graminex® in de VS vervaardigd en verkocht in meer dan 44 landen op zes continenten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Graminex® LLC Public Relations, Colleen E. May op (419) 278-1023 of via e-mail op info@graminex.com. U kunt ook gaan naar www.graminex.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Colleen E. May
Public Relations
Graminex L.L.C.
2-300 County Road C
Deshler, Ohio 43516
(419) 278-1023

Contacts

Colleen E. May
Public Relations
Graminex L.L.C.
2-300 County Road C
Deshler, Ohio 43516
(419) 278-1023