Skrumble Network onthult Blockchain dApp Bèta om peer-to-peer communicatie te vernieuwen

Ally is een blockchain-aangestuurde gedecentraliseerde applicatie (dApp) voor P2P communicatie die is ontworpen om daadwerkelijk de privacy en het data-eigendomsrecht van de gebruiker voorop te zetten

TORONTO--()--Skrumble Network (SKM), een openbare blockchain waarbij communicatie centraal staat en die de manier waarop mensen contact en overeenkomst zoeken simplificeert, kondigde vandaag de Bèta-lancering aan van zijn eerste dApp – Ally – op iOS en Android. Op dit moment gecentraliseerd in Bèta, maar vanaf september 2018 gedecentraliseerd, is Ally de eerste van zijn soort, een mobiele media en communicatie applicatie met meerdere doeleinden, die gebruikers van over de hele wereld toestaat om vrij, anoniem en veilig te communiceren. In tegenstelling tot Facebook, Telegram en WeChat, wordt deze nieuwe dApp aangestuurd door de openbare blockchain van Skrumble Network, en gebruikt daarom gemeenschappelijke opslag zonder centrale servers. Dit zorgt ervoor dat externe entiteiten niet de macht hebben om data te censureren, blokkeren of manipuleren.

“We zijn blij met het bereiken van deze mijlpaal in ons project, waar we onze gedeelde visie over het laten samenkomen van de wereldwijde gemeenschap kunnen waarmaken,” zei Eric Lifson, medeoprichter van Skrumble Network. “Er is een grote vraag naar een communicatieplatform die de privacy, data-veiligheid en vrijheid van de gebruiker eerst plaats, en we proberen hieraan te voldoen door Ally een omgeving te laten bouwen waar mensen zich veilig voelen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Skrumble Network
Angel Huang, 778-968-5798
Communications Specialist
angel.h@skrumble.com

Contacts

Media:
Skrumble Network
Angel Huang, 778-968-5798
Communications Specialist
angel.h@skrumble.com