Bomgar voltooit acquisitie van Avecto

  • Bomgar heeft officieel de voorheen aangekondigde acquisitie van Avecto voltooid.
  • Avecto voegt marktleidend Endpoint Privilege Management toe aan Bomgar’s Privileged Identity and Access oplossingen, wat resulteert in een best-in-class Privileged Access Management (PAM)-portfolio.

ATLANTA--()--Bomgar, een leider in identiteits- en toegangsbeheer oplossingen voor bevoorrechte gebruikers, kondigde vandaag aan dat het zijn acquisitie van Avecto, een wereldwijde leider in endpointprivilegebeheer, heeft voltooid.

Op 10 juli 2018 kondigde Bomgar aan een definitieve overeenkomst aan om Avecto te verkrijgen. De gecombineerde oplossing heeft als doel om de markt te verstoren, waardoor Bomgar een van de meest uitgebreide Privileged Access Management-oplossingen in de sector kan aanbieden.

Bomgar’s Privileged Identity en Privileged Access portfolio stelt bevoorrechte accounts en toegangsgegevens veilig, en verdedigt tegelijkertijd de toegangswegen op afstand die worden misbruikt door aanvallers. De toevoeging van Avecto’s endpointprivilegebeheer laat organisaties op succesvolle wijze lokale admin-rechten verwijderen, en alleen privileges geven aan goedgekeurde applicaties en acties. De oplossing stelt wereldwijde organisaties van elke omvang in staat om volledig het least privilege principe te implementeren en zichzelf te verdedigen tegen de meest voorkomende bedreigingen van vandaag.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Bomgar
Kevin Franks, +1 512-599-8251
Marketing Communications Manager
kfranks@bomgar.com

Contacts

Bomgar
Kevin Franks, +1 512-599-8251
Marketing Communications Manager
kfranks@bomgar.com