Northgate Public Services verwerft i2N Ltd om zijn justitiële aanbiedingen te vermeerderen

LONDEN & TOKIO--()--NEC Corporation (NEC; TOKYO:6701) en Northgate Public Services (NPS), een volledig beheerde dochteronderneming van NEC, kondigde vandaag aan dat NPS i2N heeft verkregen, dat gespecialiseerde software levert aan de Prison and Probation Service en het Youth Justice Board van het Britse Ministerie van Justitie. Deze overeenkomst zal NPS’ aanbieding in het gehele criminele gerechtigheidsproces significant vermeerderen.

NPS is de marktleider in het handhaven van IT-oplossingen in het Verenigd Koninkrijk, met 15 eenheden die op dit moment gebruik maken van het misdaad, hechtenis en inlichtingen-beheersysteem van NPS, CONNECT. Recentelijk gewonnen contracten met West Midlands Police en de Metropolitan Police Service betekent dat meer dan 50% van de politieagenten in Engeland gebruik zullen maken van NPS technologie.

De i2N acquisitie presenteert een mogelijkheid voor toenemende zichtbaarheid in het gehele justitiële systeem, wat gebruikers toestaat om samen te werken gedurende het hele proces om zo betere uitkomsten te leveren, en recidive te verminderen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

NEC Corporation
Joseph Jasper, +81-3-3798-6511
j-jasper@ax.jp.nec.com

Contacts

NEC Corporation
Joseph Jasper, +81-3-3798-6511
j-jasper@ax.jp.nec.com