Ascend Performance Materials verwerft Britannia Techno Polymer

Phil McDivitt, CEO (left), and Andrew Leigh (right), director of compounding technology at Ascend Performance Materials. (Photo: Ascend Performance Materials)

HOUSTON--()--Ascend Performance Materials, ’s werelds grootste volledig geïntegreerde producent van nylon 66 hars, kondigde vandaag de aankoop aan van Britannia Techno Polymer (BTP), een bouwkundig plastic-samensteller gevestigd in Nederland. De acquisitie geeft Ascend een leidend Europese basis in bouwkundig plastic-fabricage, en een uitbreiding voor zijn groeiende portfolio van beschermde samenstellingen.

“Ons nieuwe partnerschap met BTP verschaft Ascend met een zesde fabricage-locatie en een toegewijde voetafdruk voor het bedienen van onze klanten in Europa met versterkte samenstellingsvaardigheden en bredere applicatie-ontwikkelingsexpertise,” zei Phil McDivitt, president en CEO van Ascend. “Belangrijker is dat BTP onze toewijding aan veiligheid, kwaliteit, innovatie en klantenservice deelt. Samen breiden we onze aanbiedingen uit en gaan we door met het leveren van ons niveau van betrouwbaarheid en technische diensten waarop onze klanten vertrouwen.”

BTP is opgericht door Andrew Leigh in 2006. Het bedrijf is een bouwkundig samenstellings– en uitbestedingsbedrijf in thermoplastisch materiaal, gespecialiseerd in de fabricage van beschermde nylonsamenstellingen. Het bedrijf bezit onder meer de ISO 9001 en TS 16949 certificaten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ascend Performance Materials
Alison Jahn, +1 713-210-9809
ajahn@ascendmaterials.com
of
For editorial inquiries and clippings:
EMG
Rita Verschuuren, +31 164 317 024
rverschuuren@emg-pr.com

Contacts

Ascend Performance Materials
Alison Jahn, +1 713-210-9809
ajahn@ascendmaterials.com
of
For editorial inquiries and clippings:
EMG
Rita Verschuuren, +31 164 317 024
rverschuuren@emg-pr.com