Watts Miners Ontregelt de Global Crypto Space met buitengewone Hash Rate Power

NEW YORK--()--In de wereldwijde crypto-gemeenschap is momenteel opwinding over de mogelijkheden van de onlangs gelanceerde crypto-miners van Watts Miners. In tegenstelling tot honderden gewone producten die op de markt verkrijgbaar zijn, hebben ze drie uiterst krachtige miners geïntroduceerd die Bitcoin een hasjsnelheid tot 1000 TH/s bieden. Gebouwd met behulp van de Watts Miners ASIC-chiptechnologie, bieden deze mijnwerkers een gegarandeerd rendement op hun investering in minder dan een maand.

Hoewel het een relatief nieuw concept is, zijn cryptocurrencies inmiddels zeer vertrouwd in de wereld van financiën en technologie. Cryptocurrency mining is het proces waarmee nieuwe cryptocurrencies worden gecreëerd. Hash rate power is een veel gebruikte term in cryptocurrency mining en wordt beschouwd als een van de belangrijkste determinanten van het inkomensperspectief van het mining proces. Het kan worden gedefinieerd als een maat voor het vermogen van de hardware van de mijnwerker en geeft de hashfunctieberekeningsfrequentie per seconde weer. Afhankelijk van hun vermogen kunnen de prestaties van een crypingminer worden gemeten in KH/s (Kilo hash per seconde), MH/s (Mega hash per seconde), GH/s (Giga hash per seconde) en TH/s (Terra hash per seconde).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Watts Miners
Nancy Lopez
+1-929-220-9148
info@wminers.com

Contacts

Watts Miners
Nancy Lopez
+1-929-220-9148
info@wminers.com