IDEMIA is de eerste gecertificeerde kaartproducent in India voor contactloze RuPay-chipkaarten, met de mogelijkheid om meerdere betaaltoepassingen op één enkele kaart te laden

(Photo: Business Wire)

COLOMBES, Frankrijk--()--IDEMIA heeft vandaag aangekondigd dat het de eerste en tot op heden als enige gecertificeerd is om RuPay-chipcontact- en contactloze kaarten te produceren en personaliseren op het qSPARC v2-platform.

qSPARC is een Dual Interface open loop betalingsspecificatie, met de optie om meerdere betalingsapplicaties op één enkele kaart te laden. Deze certificering wordt uitgegeven door NPCI, na het testen van alle betalingsscenario’s om ervoor te zorgen dat de door IDEMIA vervaardigde kaarten naadloos zullen werken op alle betaalgoedkeuringsapparaten.

De kaarthouders krijgen het gemak van het gebruik van een enkele kaart voor meervoudige betalingen, zoals; metro, bus, tol, parkeren en betalingen in de detailhandel. Het is mogelijk om tot 20 van dergelijke betalingsapplicaties op één enkele kaart te laden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Press:
Havas Paris PR Agency
Hanna Sebbah, T +33 (0)6 63 73 30 30
idemia@havas.com

Contacts

Press:
Havas Paris PR Agency
Hanna Sebbah, T +33 (0)6 63 73 30 30
idemia@havas.com