FlipNpik kondigt partnerschap aan met Atayen Inc, Facebook iFrame Apps Developer

Download

Loading media player...

Join the FlipNpik Blockchain Revolution!

LONDEN & SINGAPORE--()--FlipNpik, ’s werelds eerste op blockchain gebaseerde collaborative social media platform, dat gebruikers beloont voor hun engagement op het gebied van sociale media, is verheugd een samenwerking aan te gaan met het Amerikaans-Frans bedrijf Atayen Inc.

Gespecialiseerd in de ontwikkeling van applicaties zoals de iFrame-apps, een alles-in-één Facebook-app-suite om de betrokkenheid van bedrijven bij gebruikers te vergroten, biedt Atayen unieke expertise in sociale-medianetwerken die zonder twijfel gunstig zijn voor het FlipNpik-platform en -ecosysteem. Als onderdeel van het partnerschap registreert Atayen zijn meer dan een half miljoen verkopers over de hele wereld op het FlipNpik-platform. Daarnaast zal FlipNpik uitgebreide marketing-samenwerkingsverbanden aangaan met Atayen om de meer dan een miljoen gebruikers van Atayen te bereiken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

FlipNpik
Henri Harland
CEO
h.harland@flipnpik-ww.com
Skype: Henrij.h22
or
Your PR Strategist
Cecilia Wong, +65-91826605
cecilia@yourprstrategist.com

Contacts

FlipNpik
Henri Harland
CEO
h.harland@flipnpik-ww.com
Skype: Henrij.h22
or
Your PR Strategist
Cecilia Wong, +65-91826605
cecilia@yourprstrategist.com