STATS levert een revolutionair hulpmiddel op basis van kunstmatige intelligentie met STATS Edge™

STATS Edge is het enige platform met AI-ondersteuning dat wedstrijdvoorbereiding verbetert door in kortere tijd betere inzichten te leveren

CHICAGO & LONDEN--()--STATS, de wereldwijde marktleider in sportgegevens en -intelligentie, heeft de release aangekondigd van STATS Edge™, een revolutionaire AI-hulpmiddel waarmee intelligente inzichten worden geleverd aan voetbalclubs overal ter wereld.

Met behulp van de nieuwste AI en machine learning kan STATS Edge de prestaties van een team objectief analyseren, speelstijlen vergelijken, spelveranderende set play-analyses uitvoeren en meer, terwijl videoanalyses met een druk op de knop kunnen worden gekoppeld om de voorbereiding op wedstrijd enorm te versnellen. STATS Edge is geconfigureerd om belangrijke inzichten te verkrijgen over een aanstaande tegenstander op basis van recente resultaten of die over het hele seizoen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van AI-gegenereerde statistieken waarvan is bewezen dat ze een maatstaf zijn voor succes. Dat maakt STATS Edge de meest uitgebreide tool voor de voorbereiding op wedstrijden die vandaag beschikbaar is.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

STATS
Reed Findlay
+1 847-583-2642
mediarelations@stats.com

Contacts

STATS
Reed Findlay
+1 847-583-2642
mediarelations@stats.com