IBC Best Conference Paper Award erkent vooruitgang in kunstmatige intelligentie

BBC R&D-paper bespreekt op regels gebaseerde AI en machine learning voor geautomatiseerde productie

LONDEN--()--In een jaar waarin kunstmatige intelligentie en machinaal leren een zeer hot topic werd in de media-sector, gaat de IBC Best Conference Paper Award naar een team van BBC R&D dat praktische toepassingen heeft onderzocht. De prijs wordt toegekend aan het technische rapport dat, volgens een team van peer reviewers, niet alleen het belangrijkste nieuwe onderzoek oplevert, maar dat ook op een laagdrempelige manier verwoordt.

Het rapport, AI in production: video analysis and machine learning for expanded live events coverage’, zal op zondagmiddag 16 september worden gepresenteerd als onderdeel van een nieuw initiatief op IBC2018 – ‘Tech Talks’. ‘Tech Talks’ zorgt ervoor dat de zeer gerespecteerde technische documenten een integraal onderdeel blijven van de IBC en zijn conferentie, waardoor de nieuwste ideeën voor alle afgevaardigden in een frisse en toegankelijke vorm worden aangeboden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

IBC
Louise Wells, Bubble Agency
E: louisew@bubbleagency.com
T: +44 7718 985 252

Contacts

IBC
Louise Wells, Bubble Agency
E: louisew@bubbleagency.com
T: +44 7718 985 252