itslearning vinner betydande upphandling i Frankrike för 338.000 användare

Pays de la Loire Region skriver avtal med itslearning

itslearning Learning Management Platform (Photo: Business Wire)

PARIS--()--Pays de la Loire i Frankrike har valt itslearning som leverantör av lärplattform, för sina offentliga och privata gymnasier. Plattformen kommer att implementeras på över 600 skolor och användas av 338 000 studerande fr.o.m. september 2018.

itslearning valdes ut av e-lyco 3, som är en grupp bestående av:

  • Region of Pays de la Loire
  • Académie de Nantes
  • Département de Loire-Atlantique
  • Département de Maine-et-Loire
  • Département de la Mayenne
  • Département de la Sarthe
  • Département de la Vendée

Deras mål var att hitta en lärplattform som stödjer pedagogiska strategier, ökar det digitala användandet och bidrar till att förena utbildningssamhället. e-Lyco 3 lovordar itslearning för att vara en innovativ lärplattform som erbjuder helt nya funktioner så som 360-gradersrapportering, kamratgranskning och studievägar. Vid skolstarten 2018 kommer studerande, lärare och vårdnadshavarare i Pays de la Loire få börja använda sin nya lärplattform, som de kallar "e-lyco".

Alain Ecuvillon, VD för itslearning Frankrike, säger: "Att e-Lyco 3 valde itslearning betyder mycket för oss och visar att vi är i framkant med att utveckla en innovativ lärplattform. Vi är stolta över att kunna addera Pays de la Loire till vår familj, som redan inkluderar gymnasieskolor på Korsika och i Normandie."

Mer information finns att läsa här.

Om itslearning

itslearning grundades 1999. Med huvudkontor i Bergen, Norge servar itslearning mer än sju miljoner användare världen över. För mer information, gå till https://itslearning.com/se

Contacts

Nickel Communications
Charlotte Andrist, 770-310-5244
charlotte@nickelcommpr.com

Contacts

Nickel Communications
Charlotte Andrist, 770-310-5244
charlotte@nickelcommpr.com