euNetworks investeert in Dublin & Hilversum en schakelt dc connect in

Investeren in stadsnetwerken en een datacenter met hoge bandbreedte naar dataconnectiviteit met klanten brengen

network developments (Photo: Business Wire)

LONDON & DUBLIN & AMSTERDAM--()--euNetworks kondigde vandaag de voltooiing aan van netwerkinvesteringsprojecten in zowel Ierland als Nederland. euNetworks’s dc-connect oplossing is nu beschikbaar in Dublin, waardoor klanten toegang krijgen tot een onderling verbonden netwerk van vrijwel direct capaciteit tussen 15 datacenters in de stad. In Nederland is Hilversum ook verbonden met dc connect, waarmee bestaande mediacliënten in de regio worden ondersteund. De dc-connectoplossing van euNetworks is in heel Nederland beschikbaar, naast Amsterdam, Rotterdam en Utrecht ook in Hilversum, met een vooraf ingezette capaciteit naar 34 datacenters in Nederland.

euNetworks begon met dc connect in 2014 in Londen. Sindsdien is de oplossing toegevoegd aan 8 van de 14 glasvezelgebaseerde stadsnetwerken van het bedrijf in onder meer Frankfurt, Parijs, Manchester, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en op belangrijke locaties in Zwitserland. Er zullen nog meer steden volgen, aangezien de pre-deployed capaciteit van dc connect een eenvoudige en naadloze connectiviteit met klanten biedt, met een SLA-toezegging van 20 werkdagen voor levering tussen datacenters op deze locaties.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

euNetworks
Hannah Britt
Senior Director, Marketing & IR
hannah.britt@eunetworks.com
+44 20 7952 1338 office
+44 7717 896 446 mobile

Contacts

euNetworks
Hannah Britt
Senior Director, Marketing & IR
hannah.britt@eunetworks.com
+44 20 7952 1338 office
+44 7717 896 446 mobile