Registratie nu geopend voor CES Unveiled Amsterdam en Parijs

Ervaar de nieuwste technologische innovatie en kom meer te weten over technologische trends voor CES 2019

ARLINGTON--()--De Consumer Technology Association (CTA) kondigde vandaag aan dat de registratie geopend is voor de tweede jaarlijkse CES Unveiled Amsterdam en de zesde jaarlijkse CES Unveiled Parijs. CES Unveiled events brengen brancheleiders, technologiebedrijven en top media uit heel Europa samen om te netwerken, te leren en te communiceren met een aantal van de meest opwindende technologische innovaties uit de regio, in de aanloop naar CES® 2019. CES 2019 is eigendom van en geproduceerd door het CTA en loopt van dinsdag 8 t/m vrijdag 11 januari 2019 in Las Vegas.

CES Unveiled Amsterdam vindt plaats op donderdag 27 september 2018 in de Beurs van Berlage. Het keert voor het tweede jaar terug met de nieuwste technologie in Nederland en omringende landen. De inaugurele CES Unveiled Amsterdam was het grootste buitenlandse debuut van CES Unveiled ooit. Dit jaar zullen meer dan 80 innovatieve starters en gevestigde bedrijven opkomende technologieën tentoonstellen die de toekomst vormgeven. Nederland, dat alom wordt beschouwd als een knooppunt van slimme stads-, zonne- en milieutechnologieën, bevindt zich in een goede positie om aan te tonen hoe resiliency-technologie de kritieke infrastructuur in tijden van crisis draaiende kan houden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Consumer Technology Association (CTA)
Teresa Hsu, 703-907-5259
thsu@CTA.tech
www.CTA.tech
of
Sarah Brown, 703-907-4326
sbrown@CTA.tech
www.CES.tech

Contacts

Consumer Technology Association (CTA)
Teresa Hsu, 703-907-5259
thsu@CTA.tech
www.CTA.tech
of
Sarah Brown, 703-907-4326
sbrown@CTA.tech
www.CES.tech