IBC2018 breidt conferentieprogramma uit met keynote sessies van Amazon, Viacom en Wonderhood Studios

LONDEN--()--IBC2018, de meest invloedrijke media, entertainment en technologieshow ter wereld, heeft vandaag drie nieuwe Keynote sprekers aangekondigd, afkomstig uit wereldwijd gerenommeerde media- en entertainmentbedrijven. De toevoeging van bestuursleden van Amazon, Viacom en Wonderhood Studios draagt bij aan de line-up van spraakmakende, informatieve sessies en sprekers die al zijn aangekondigd door IBC.

De eerste dag van de conferentie, donderdag 13 september, verwelkomt Max Amordeluso, topevangelist van Amazon Alexa in Europa, op het podium om de Trailblazer Keynote sessie te leveren onder de naam ‘Give Your Vision a Voice’. Omdat stem-geactiveerde assistenten zoals Amazon Alexa de manier transformeert waarop de mens media ontdekt en apparaten bestuurt, is de sessie van Amordeluso een die je moet bezoeken, en zal zich verdiepen in meerdere gebieden, zoals: hoe je een voice-strategy bouwt met Alexa; waarom ervaringen met spraak nu een cruciaal onderdeel zijn van een multiplatformcontentbedrijf; hoe je een aantrekkelijke voice strategy implementeert voor contentproducten en nieuwe inkomsten genereert met Alexa Voice Service en Alexa Skills Kit.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Bubble Agency
Louise Wells
E: louisew@bubbleagency.com
T: +44 7718 985 252

Release Summary

The world’s most influential media, entertainment & technology show, announces three new Keynote speakers from globally renowned media powerhouses.

Contacts

Bubble Agency
Louise Wells
E: louisew@bubbleagency.com
T: +44 7718 985 252