AURAK tekent een memorandum van overeenstemming met Al-Farabi Kazakh National University

The Al-Farabi Kazakh National University (KazNU) Rector, Professor Galimkair Mutanov, of the Republic of Kazakhstan and the American University of Ras Al Khaimah (AURAK) President, Professor Hassan Hamdan Al Alkim, exchange a gift to commemorate their universities uniting in an MoU agreement. (Photo: AETOSWire)

RAS AL KHAIMAH, Verenigde Arabische Emiraten--()--De president van The American University of Ras Al Khaimah (AURAK), professor Hassan Hamdan Al Alkim, en de rector van de Al-Farabi Kazakh National University (KazNU), professor Galimkair Mutanov, van de Republiek van Kazachstan, tekenden een Memorandum van overeenstemming (MoU), waarin ze hebben afgesproken om studenten, faculteit en onderzoek uit te wisselen.

Met als doel het stimuleren van een internationale relatie tussen de Republiek van Kazachstan en de Verenigde Arabische Emiraten, en het ontwikkelen van bilaterale relaties in het educatieve en wetenschappelijke veld, en met als wens om hun eigen contributies te maken aan de ontwikkeling van een samenwerking tussen de twee organisaties, tekenen AURAK en de Al-Farabi Kazakh National University een MoU.

Het memorandum van overeenstemming streeft naar het promoten van educatieve en wetenschappelijke samenwerking, dat gefaciliteerd zou kunnen worden door de uitwisseling van studenten en faculteitsleden, alsmede samenwerking in onderzoek. De recent ondertekende overeenkomst levert ook een basis voor culturele uitwisseling tussen de VAE en de Republiek van Kazachstan, alsmede de mogelijkheid voor warmere academische banden tussen de twee organisaties, door middel van dual degree programma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

AURAK
Jessica Zani, Writer and Editor, Department of Communications and Public Relations
+97172210900 Ext: 1325
jessica.zani@aurak.ac.ae

Contacts

AURAK
Jessica Zani, Writer and Editor, Department of Communications and Public Relations
+97172210900 Ext: 1325
jessica.zani@aurak.ac.ae