SIG Combibloc Group Holdings S.à r.l.: resultaten tweede kwartaal 2018

LUXEMBURG--()--We zijn verheugd om onze driemaandelijkse conference call aan te kondigen om de resultaten van SIG Combibloc Group Holdings S.à r.l. te bespreken voor het tweede kwartaal eindigend op 30 juni 2018.

Datum:                   Maandag, 23 jui, 2018
Tijd 15.00 CEST / 14.00 BST / 9.00 EDT

The call information vindt u op onze secure site. Als u toegang wilt tot onze oproep, kunt u contact opnemen met investor.relations@sig.biz .

Met vriendelijk groet,

SIG Combibloc Group Holdings S.à r.l.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

SIG Combibloc Group Holdings S.à r.l.
Jennifer Gough
investor.relations@sig.biz

Contacts

SIG Combibloc Group Holdings S.à r.l.
Jennifer Gough
investor.relations@sig.biz