Pat Johnson voegt zich bij UniPrint Team in Europa

TORONTO--()--UniPrint.net kondigde vandaag aan dat Pat Johnson zich heeft aangesloten bij het bedrijf om het EMEA Partner Program te ondersteunen en ontwikkelen, en daarnaast ook de promotie te ondersteunen van de succesvolle Cloud solutions UniPrint Infinity en ePRINTit.

Pat brengt 20 jaar ervaring bij Xerox UK met zich mee, waar hij instrumentaal was bij het omgaan met softwareleveranciers om Xerox Connectkey producten en Xerox Business Partner Channels te ondersteunen. Door bij Uniprint.net te komen, is Pat gunstig geplaatst om de doorlopende groei van UniPrint.net EMEA Partners te ondersteunen met de UniPrint productenportfolio. Pat zal de nieuwe positie van MPS Partner & Strategie Manager EMEA krijgen, wat verder borduurt op UniPrints succes in de omgang met gewaardeerde zakenpartners naar een moderne aanpak voor Software as a Service (SaaS) en Cloud print solutions. Pat reageert:

“Ik ben blij om aan een nieuwe uitdaging te beginnen binnen UniPrint.net en ik kijk ernaar uit om te werken met het EMEA team om het Partner Program verder te ontwikkelen. Ik ben voorspoedig in het feit dat ik deel kan nemen aan een gerespecteerd bedrijf dat als doel stelt om de industrie te leiden met Cloud print solutions die printerbeheer optimaliseert, kosten verlaagt en veiligheid verhoogt.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

UniPrint.net
Kate Bradford, 416-503-9800 x8258
Marketing Specialist
kate.bradford@uniprint.net

Release Summary

UniPrint.net announced today that Pat Johnson has joined the company to develop their Partner Programs in EMEA for both UniPrint and ePRINTit.

Contacts

UniPrint.net
Kate Bradford, 416-503-9800 x8258
Marketing Specialist
kate.bradford@uniprint.net