Login VSI revolutioneert comptabiliteitstesten van applicaties

Geautomatiseerde comptabiliteitstesten van grote aantallen applicaties na elke (OS) verandering

BOSTON--()--Software oplossingsleverancier Login VSI (www.loginvsi.com), de industriekoploper in VDI en DaaS prestaties en bereikbaarheidstesten, kondigde vandaag zijn nieuwste oplossing aan: Login AT for Application Compatibility Testing.

Grote organisaties gebruiken normaliter meerdere applicaties op hun Microsoft Windows platform. Vakkundige organisaties vereisen een comptabiliteitstest voor elke applicatie na elke upgrade, update of andere verandering in hun relevante infrastructuur.

De groeiende stroom aan veranderingen vergroot de behoefte aan comptabiliteitstesten voor applicaties. Deze stroom beslaat Operating Systems migraties, updates en patches (vergroot door Windows 10), maar ook hardwareveranderingen, configuratieveranderingen, firmware revisies, database of datacenter migraties, upgrades van het servergeheugen en beveiligingspatches zoals voor Meltdown en Spectre.

Om de grote uitdaging van het werkende houden van alle applicaties na elke verandering aan te kunnen, moesten organisaties eerst steunen op dure interne of uitbesteedde “testlegers” of verouderde softwaregereedschappen die moeilijk te gebruiken zijn, en vaak onbetrouwbaar in hun rapportage.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Login VSI
Frans Wauters
Marketing Director
marketing@loginvsi.com

Contacts

Login VSI
Frans Wauters
Marketing Director
marketing@loginvsi.com