Boston Capital kondigt de sluiting van inschrijving aan van het Boston Capital Income & Value U.S. Apartment Fund

BOSTON--()--Boston Capital, de derde grootste eigenaar van appartementen in de V.S. met meer dan $19,6 miljard belegd vermogen, is verheugd te kunnen aankondigen dat de termijn voor beleggen in het Boston Capital Income and Value U.S. Apartment Fund (“BCIV”) zal sluiten. BCIV, een discretionair multi-investeerder fonds, gevestigd in Luxemburg, omvat financiële instellingen, verzekeringsmaatschappijen, pensioenen en family offices onder zijn investeerders en zal voor meer dan 350 miljoen dollar in appartementsgebouwen in de VS kopen.

“We zijn erg blij om BCIV, de nieuwste in een reeks van institutionele beleggingsinstellingen te sluiten via Boston Capital’s conventionele beleggingsarm voor appartementen, Boston Capital Real Estate Partners (“BCRE”),” zei Jeff Goldstein, COO en directeur van Real Estate in Boston Capital.

Het fonds genereert hoge courante dividenden en vermogensgroei door de aankoop en renovatie van klasse B-appartementen op belangrijke en secundaire Amerikaanse markten en door zich te richten op een gerenoveerde huurprijs die ver onder de nieuwbouwprijzen ligt, wat aantrekkelijk is voor huurders met een gemiddeld en hoger middeninkomen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

BCRE
Mark Dunne, 617-624-8769
Managing Director
mdunne@bostoncapital.com

Contacts

BCRE
Mark Dunne, 617-624-8769
Managing Director
mdunne@bostoncapital.com