Greene Tweed bereikt Nadcap-accreditatie voor testen op niet-metaalhoudende materialen

Greene Tweed Achieves Nadcap Accreditation (Photo: Greene Tweed)

KULPSVILLE--()--Het Central Engineering (CE) Materials Test Lab van Greene Tweed heeft onlangs zijn definitieve Nadcap-accreditatie-audit voor Non-Metallic Materials Testing (NMMT) van composietmaterialen afgerond.

Ter ondersteuning van het strategische initiatief van Aerospace positioneert Greene Tweed zich hiermee als een van de weinige lucht- en ruimtevaartbedrijven die deze accreditatie hebben verkregen als validatie van onze mogelijkheden om materialen te testen en als leverancier van composietoplossingen. Om deze standaard te bereiken, heeft het CE-laboratorium van Greene Tweed een uitgebreide audit uitgevoerd met betrekking tot de hoogste normen voor speciale procesregelingen, testafronding en validatie.

Deze interne accreditatie draagt bij aan de ontvankelijkheid van Greene Tweed voor nieuwe productontwikkelingsverzoeken en breidt de mogelijkheden voor productiemateriaal en productcertificering uit. Het vergroot ook het vermogen van Greene Tweed om te voldoen aan de toenemende vraag naar composietcomponenten in nieuwe vliegtuigen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Greene Tweed
Chris Aldred, +1.267.932.5389
Corporate Marketing
caldred@gtweed.com

Contacts

Greene Tweed
Chris Aldred, +1.267.932.5389
Corporate Marketing
caldred@gtweed.com