Het Europese project AMable lanceert zijn eerste open uitnodiging

De oproep tot het indienen van voorstellen is op zoek naar innovatieve ideeën voor aanvullend vervaardigde producten.

BARCELONA, Spanje--()--Het Europese project AMable heeft zijn eerste open oproep gelanceerd om innovatieve ideeën te vinden voor aanvullend vervaardigde producten. De geselecteerde teams worden ondersteund door AMable om een idee te ontwikkelen voor een eindproduct door het aanbieden van de diensten in alle stappen van ontwerp tot afwerking.

Het project “Factories of the Future” (FoF), dat deelneemt aan I4MS (ICT voor kleine en middelgrote ondernemingen in de verwerkende industrie) en wordt ondersteund door het onderzoeks- en innovatieprogramma Horizon 2020 van de Europese Unie, heeft tot doel de invoering van technologieën voor de productie van additieven (AM) te versnellen; van ontwerp tot productie voor functionele onderdelen in de hele Europese Unie.

AMable werkt aan een digitaal kader om onpartijdige toegang te bieden tot de beste Europese kennis op het gebied van AM ter ondersteuning van deze adoptie. Deze kennis zal worden aangeboden in de vorm van geavanceerde en op maat gesneden diensten om het mkb te helpen bij de introductie van AM en zal technologische, zakelijke en opleidingsdiensten omvatten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

I4MS
Silvia Valcarcel
Communication Executive of MWCBarcelona
svalcarcel@mobileworldcapital.com

Contacts

I4MS
Silvia Valcarcel
Communication Executive of MWCBarcelona
svalcarcel@mobileworldcapital.com