H.I.G. Capital kondigt de verkoop van Kondor aan

LONDEN--()--H.I.G. Capital (“H.I.G.”), een toonaangevende wereldwijde investeringsvennootschap met meer dan € 20 miljard aan eigen vermogen onder beheer, heeft vandaag aangekondigd dat het een van zijn dochterondernemingen Kondor Limited, een gespecialiseerde leverancier van categoriebeheeroplossingen voor audio- en mobiele accessoires producten in de retail en mobiele netwerkkanalen in het Verenigd Koninkrijk en Europa, heeft verkocht aan DCC Technology (dat voornamelijk handelt onder het merk Exertis), onderdeel van DCC plc, de toonaangevende internationale groep voor verkoop, marketing en ondersteuningsservices. De voorwaarden van de transactie zijn niet bekendgemaakt.

Kondor, met hoofdkantoor in Dorset, Engeland, distribueert audio- en mobiele accessoires voor een groot aantal e-tail-, retail- en mobiele operatorklanten. H.I.G. investeersinds 2014 in Kondor en heeft sindsdien toezicht gehouden op een volledige reorganisatie van het bedrijf.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

H.I.G. Capital
Carl Harring,P +44 (0) 207 318 5700, F +44 (0) 207 318 5749
Managing Director
charring@higcapital.com
www.higcapital.com

Contacts

H.I.G. Capital
Carl Harring,P +44 (0) 207 318 5700, F +44 (0) 207 318 5749
Managing Director
charring@higcapital.com
www.higcapital.com