A Kohler Co. lesz a Manchester United fő szponzora

A Kohler lesz a Manchester United első ún. "mezujj-szponzora": a Kohler logója mind a férfi, mind a női Manchester United csapatok mezeinek ujján megjelenik

Download

Loading media player...

Manchester United's Group MD, Richard Arnold and Kohler CEO, David Kohler discuss their shirt sleeve partnership, the first of its kind for the club

MANCHESTER, Anglia--()--(NYSE: MANU) A Manchester United és a globális lifestyle (életstílust tükröző) márka, a Kohler (melynek székhelye az USA-ban, Wisconsin államban található) több éves globális partnerségi megállapodást kötött. A KOHLER márka logója felkerül az ikonikus, legtöbbet eladott futballmez ujjára, és mostantól a klub férfi és női csapatainak tagjai egyaránt a KOHLER logóval ellátott mezt viselik. A partnerségi megállapodás kiterjed a rangadók napján megrendezésre kerülő programokban való közös részvételre, a labdarúgóklub létesítményeinek innovatív felújítására, közösen végrehajtott globális fenntarthatósági és társadalmi szerepvállalási projektekre, valamint a Manchester United szurkolóit és a Kohler ügyfeleit és partnereit célzó egyéb programokra.

Az 1873-ban alapított Kohler Co. vezető szerepet játszik a konyhai és fürdőszobai termékek tervezése és innovációja terén, és egyben a világ egyik legnagyobb energiatermelő rendszereket (motorokat, generátorokat) gyártó cége.

Mindkét szervezet több mint 140 éves múlttal és több évtizedes hagyományokkal rendelkezik, mindkettő kiválóságáról és az innováció iránti elkötelezettségéről ismert, és mindkettő elkötelezett az iránt, hogy pozitív hatást gyakoroljon a világra.

A Manchester United és a Kohler szerte a világon a United szurkolókkal együtt fogja megünnepelni a partnerségi megállapodás létrejöttét, amikor a 2018/19. évi csapatmezt, amely a jövő héten kerül bemutatásra a nagyközönségnek, első alkalommal fogja viselni a férfi csapat a 2018-as idény első, az USA-ban, az Arizona állambeli Phoenix-ben július 19-én megrendezésre kerülő, Club América elleni mérkőzésén.

A Manchester United Csoport ügyvezető igazgatója, Richard Arnold a következőket nyilatkozta:

"Nagy örömmel üdvözöljük a Kohlert a Manchester United családjában fő támogatóként és a klub férfi és női csapatainak első mezujj-szponzoraként. A mezünk számunkra nem pusztán egy ruhadarab, hanem megtestesítője a szurkolóink által a klub iránt érzett rajongásnak, elkötelezettségnek és hűségnek."

"A Kohler, amely szerte a világon nem csupán kiemelkedő minőségű, a legmodernebb technológiai megoldásokat képviselő termékeiről és luxuscikkeiről ismert, hanem a felelős vállalati magatartás és a fenntarthatóság iránti elkötelezettségéről is, igzalmas új tagja lesz kereskedelmi partnereink körének."

David Kohler, a Kohler Co. elnök-vezérigazgatója a következőket fűzte hozzá:

"A Manchester Uniteddel való partnerség új lehetőségeket biztosít számunkra arra, hogy planétánk legkedveltebb és legbefolyásosabb labdarúgócsapata lelkes szurkolóinak bemutathassuk a magas minőségi színvonalat képviselő Kohler termékeket és szolgáltatásokat. Nagy izgalommal tekintünk globális márkánk olyan partnerek segítségével való népszerűsítése elé, akik mind munkájuk, mind mindennapjaik során elkötelezettek az előremutató innováció és egy élhető, jobb világ megteremtése iránt."

"Partnerségi kapcsolatunk egyik alapvető eleme az új női csapat támogatása, így nagy várakozással tekintünk a csapat bemutatkozása és a támogatásukkal járó együttműködés elé. A Manchester United a hosszú távú fenntarthatóság elvét követi minden tevékenysége során, és a két szervezet közös értékei tökéletes alapot adnak arra, hogy kiterjeszthessük gyorsan bővülő nemzetközi jelenlétünket, és új régiókban végezhessünk célzott és érdemi tevékenységet." (folyt.)

Amit a Manchester Unitedről tudni kell…

A Manchester United a világ egyik legnépszerűbb és legsikeresebb sportcsapata, amely a Föld egyik legkedveltebb látványsportját űzi. Fennállásunk 140 évében összesen 66 kupát nyertünk, felépítettük a világ egyik vezető sportmárkáját, és ma már a minket követő globális közösség tagjainak száma eléri a 659 milliót. Ez a hatalmas, lelkes követői tábor globális platformot biztosít a Manchester United számára ahhoz, hogy jelentős mértékű bevételt érjen el különböző forrásokból, ideértve a szponzorálást, a kereskedelmi termékértékesítést, a licencek biztosítását, új média- és mobilalkalmazásokat, sportközvetítéseket és rangadónapi tevékenységeket.

Amit a Kohler Co.-ról tudni kell…

Az 1873-ban alapított Kohler Co., amelynek székhelye az USA-ban, Wisconsin államban található, Amerika egyik legrégibb és legnagyobb magánkézben lévő vállalata, amely mintegy 37000 alkalmazottat foglalkoztat. A Kohler világszerte több mint 50 gyártó létesítményt működtet, és globális vezető szerepet játszik a kiemelkedő minőségű, innovatív konyhai és fürdőszobai termékek, motorok és energiatermelő rendszerek, prémium minőségű bútorok és burkolólapok tervezése és előállítása terén. A cég birtokol és működtet továbbá a világ legnépszerűbb ötcsillagos üdülő- és golflétesítményei közé tartozó két üdülőközpontot a Wisconsin államban lévő Kohlerben, és a skóciai St. Andrews-ban. A Kohler Whistling Straits golfpályája lesz a helyszíne a 2020-as Ryder Kupaversenynek. További részletes információkért kérjük, látogasson el a következő internetes címre: www.KohlerUnited.com

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Manchester United
Kate Lowe
+44 (0) 161 868 8427
kate.lowe@manutd.co.uk
vagy
Kohler Co.
Stephen Maliszewski
stephen.maliszewski@kohler.com

Contacts

Manchester United
Kate Lowe
+44 (0) 161 868 8427
kate.lowe@manutd.co.uk
vagy
Kohler Co.
Stephen Maliszewski
stephen.maliszewski@kohler.com