Bertin IT voegt zich bij leerstoel “Industrial Data Analytics & Machine Learning” ontwikkeld door Atos, CEA en Ecole Normale Supérieure Paris-Saclay

Bertin IT heeft zich bij de grote spelers van dit project gevoegd om de ontwikkeling van zelflerende modellen te ondersteunen op basis van feitelijke gegevens van haar softwareplatforms en om het directe gebruik van onderzoek op het gebied van kunstmatige intelligentie te vergemakkelijken.

Bertin IT joins the Chair in “Industrial Data Analytics & Machine Learning” created by Atos, CEA and Ecole Normale Supérieure Paris-Saclay (Photo: Thomas Leaud)

PARIJS--()--Bertin IT heeft samen met ENSIIE engineering school vandaag de krachten gebundeld met Atos, CEA en Ecole Normale Supérieure Paris-Saclay met de ondertekening van een overeenkomst die hun integratie in het project “Industrial Data Analytics & Machine Learning” bevestigt. Deze leerstoel is opgericht met het doel om beroepen en technologieën te ontwikkelen in industriële data-analyse door een trainingscyclus op het hoogste niveau aan te bieden. Daarbij worden docenten, studenten en industriële bedrijven samengebracht met startups en MKB-bedrijven en onderzoeks- en ontwikkelingswerk op het gebied van gegevensverwerking/analyseoplossingen ondersteund.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Bertin IT
Stéphanie Blanchet
Tel. +33(0)139306058
blanchet@bertin.fr
of
Gootenberg PR agency
Tel. +33(0)143592984
cnim@gootenberg.fr

Contacts

Bertin IT
Stéphanie Blanchet
Tel. +33(0)139306058
blanchet@bertin.fr
of
Gootenberg PR agency
Tel. +33(0)143592984
cnim@gootenberg.fr