President Clinton geeft keynotespeech over het uitbannen van vermijdbare sterfgevallen in ziekenhuizen aan het slot van de 7e jaarlijkse Wereldtop over patiëntveiligheid, wetenschap en technologie

President Bill Clinton, the Founder of the Clinton Foundation and 42nd President of the United States, to speak at the 7th Annual World Patient Safety, Science & Technology Summit (Photo: Business Wire)

IRVINE, Calif.--()--Voor het zevende jaar op rij zal Bill Clinton, President van de Verenigde Staten, de leiders in de gezondheidszorg toespreken en de slotopmerkingen maken op de 7e jaarlijkse World Patient Safety, Science & Technology Summit, die op 18 en 19 januari 2019 in Huntington Beach, Californië wordt gehouden.

President Clinton, de oprichter van de Clinton Foundation, de 42ste president van de Verenigde Staten en een schrijver van de New York Times bestseller, blijft onwrikbare steun verlenen aan de zaak van het uitbannen van vermijdbare sterfgevallen in ziekenhuizen sinds de openingszitting in januari 2013. Door zijn leiderschap en aanwezigheid heeft hij onze gezondheidszorggemeenschap geïnspireerd om actie te ondernemen om het aantal vermijdbare sterfgevallen als gevolg van medische fouten in ziekenhuizen te verminderen – de derde doodsoorzaak in de Verenigde Staten en de veertiende doodsoorzaak wereldwijd. Via de Clinton Foundation en het Clinton Health Access Initiative blijft president Clinton de gezondheid en het welzijn bevorderen door toegang te bieden tot levensreddende hiv/aidsmedicatie, de opioïde-epidemie te bestrijden, obesitas bij kinderen te bestrijden en veranderingen in de gezondheidszorg in gemeenschappen in de VS door te voeren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Patient Safety Movement Foundation
Tanya Lyon, (949) 351-2858
tanya.lyon@patientsafetymovement.org

Contacts

Patient Safety Movement Foundation
Tanya Lyon, (949) 351-2858
tanya.lyon@patientsafetymovement.org