Lightspeed Venture Partners Sluit op $1,8 miljard aan toegezegd kapitaal

Durfkapitaalonderneming sluit vroege fondsenwerving voor de fondsen Lightspeed Fund XII en Select Fund III

MENLO PARK, Calif.--()--Durfkapitaalonderneming Lightspeed Venture Partners (“Lightspeed”) heeft vandaag de sluiting aangekondigd van Lightspeed Venture Partners XII, L.P. (“Fund XII”) met 750 miljoen USD toegezegd kapitaal en Lightspeed Venture Partners Select III, L.P. (“Select Fund III”) met 1,05 miljard USD toegezegd kapitaal.

Fund XII is een voortzetting van Lightspeed’s strategie als een investeerder in een vroeg stadium (Seed, Series A en Series B) gericht op het versnellen van disruptieve innovaties en trends in de Enterprise- en Consumentensector. Lightspeed heeft meer dan 300 ondernemers en bedrijven gesteund die de manier waarop mensen leven en werken herdefiniëren.

Select Fund III zal de startersfundsstrategie van de onderneming aanvullen met vervolgrondes in bestaande Lightspeed-portefeuillebedrijven in hun vroege groeifase (voornamelijk Serie C en verder) en met nieuwe beleggingen in bedrijven die blijk hebben gegeven van een overtuigende geschiktheid voor de productmarkt, sterke fundamentals en schaalbaarheid.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lightspeed
Meredith Kendall
Marketing Partner
650-561-0764
meredith@lsvp.com

Contacts

Lightspeed
Meredith Kendall
Marketing Partner
650-561-0764
meredith@lsvp.com