Exclusieve Groep treedt toe tot Ierse VAD-markt met NextGen Overname

Opent nieuwe territoria in de nieuwste stap om de grootste wereldwijde specialist VAD in cyber- en cloudtransformatie te creëren

PARIJS & DUBLIN--()--Exclusive Group, de VAST-groep (Value-added Services and Technologies), breidde zijn wereldwijde aanwezigheid uit in de Republiek Ierland met de overname van de digitale VAD-onderneming, The NextGen Group. De overname van NextGen, gesitueerd in de nabijheid van veel van ’s werelds toonaangevende technologiebedrijven, in de hoofdstad van het datacenter van de wereld, ondersteunt het plan van de Exclusive Group om ’s werelds grootste wereldwijde specialist VAD in cyber- en cloudtransformatie te creëren.

“NextGen is een uitstekend bedrijf met een sterke servicecapaciteit en een succesvolle 10-jaar staat van dienst die perfect past bij onze ambitie om de waarde- en vaardigheidstekorten in cyberbeveiliging en cloud wereldwijd aan te vullen”, aldus Olivier Breittmayer, CEO van Exclusive Group. “Naast dat het cultureel gezien goed past, geloven we ook dat het een sterke strategische stap is op weg naar ’s werelds grootste specialist op het gebied van VAD. Ierland is een belangrijk technologiecentrum voor grote wereldwijde ondernemingen en integratiepartners, en we kijken ernaar uit om samen te werken met Gerry Sheldrick en zijn team om voort te bouwen op hun succes, aangezien we de groei in de hele EMEA-regio en daarbuiten blijven versnellen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Cohesive
Greg Halse
+44 (0) 1291 626200
exclusivegroup@wearecohesive.com

Contacts

Cohesive
Greg Halse
+44 (0) 1291 626200
exclusivegroup@wearecohesive.com