Softomotive kondigt nieuwe software-upgrade voor WinAutomation aan

LONDEN--()--Softomotive kondigde een belangrijke upgrade aan voor WinAutomation, de toonaangevende desktopautomatiseringstool die wereldwijd door meer dan 7.000 professionals en bedrijven wordt gebruikt. WinAutomation is een krachtig en eenvoudig te gebruiken Windows-gebaseerd platform voor het automatiseren van grote volumes, terugkerende taken en automatisering van het bouwproces.

Deze nieuwe upgrade richt zich op het verbeteren van de kerncapaciteiten van WinAutomation. Gebruikers van WinAutomation zullen verbeteringen ervaren aan de UI van de ontwerpomgeving, nieuwe automatiseringsmogelijkheden voor de ontwikkelings- en debuggingfase, alsmede verrijkte systeemmonitoring en beveiligingsfuncties. Over het geheel genomen maakt deze nieuwe versie WinAutomation nog gemakkelijker voor gebruikers om snel procesautomatiseringen te creƫren en te implementeren, tegen de meest betaalbare prijs op de markt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Softomotive
Bob Weare
Chief Marketing Officer
press@softomotive.com

Contacts

Softomotive
Bob Weare
Chief Marketing Officer
press@softomotive.com