Exclusive Group ‘gaat alleen’ om wereldwijde Cyber-Sec & Cloud Specialist van $10 miljard te bouwen

Group markeert nieuwe ‘Dag van de Onafhankelijkheid’ door de investeringstransactie met Permira af te ronden, de onverdunde zakelijke aanpak te handhaven en het agressieve groeitraject voort te zetten

PARIJS--()--Exclusive Group, de groep diensten en technologieën met toegevoegde waarde (VAST), heeft vandaag haar onafhankelijkheidsverklaring hernieuwd door een belangrijke investeringstransactie af te ronden met fondsen geadviseerd door Permira, een particuliere beleggingsmaatschappij. In plaats van haar onderscheidende, waarde-georiënteerde aanpak af te zwakken door te consolideren met andere belangrijke VAD-spelers, zal deze katalysator Exclusive Group in staat stellen haar visie uit te breiden en ’s werelds grootste specialist VAD in cyber- en cloudtransformatie te creëren, met als doel in de komende jaren een jaaromzet van $10 miljard te bereiken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Cohesive for Exclusive Group
Greg Halse/Ellie Stansfield
+44 (0) 1291 626200
exclusivegroup@wearecohesive.com

Contacts

Cohesive for Exclusive Group
Greg Halse/Ellie Stansfield
+44 (0) 1291 626200
exclusivegroup@wearecohesive.com